Welke apps gebruik ik allemaal?

app

Welke apps gebruik ik allemaal?

Je telefoon is niet meer weg te denken uit je leven. Ook bij mij niet. Daarom wilde ik deze blogpost schrijven over welke apps ik vaak gebruik op mijn telefoon. Elke app is voor mij heel belangrijk

Games

 • Quizduel

Quizduel is een game waarbij je tegen een ander persoon een quiz speelt. Je kunt omstebeurt de onderwerpen kiezen en degene na 6 beurten met de meeste juiste antwoorden wint. Ik doe dit met bekende en onbekende mensen. Zo leer ik ook over verschillende onderwerpen weer wat. Ik ben voornamelijk goed in de onderwerpen; Cartoons, Kunst&Cultuur, Tv series en Geloof&Bijgeloof. Ik ben minder goed in Wetenschap, Eten&Drinken en Sport.

apps

 • Flow

Flow is een simpel spel dat ik speel als ik geen wifi heb en geen zin heb om mijn mb’s te verspillen. Het spel houdt in dat je op een speelbord de juiste kleuren met elkaar moet verbinden. Ik vind het leuk om de speed run te doen. Zo veel mogelijk borden in 30 seconden. apps

Mindfullness

 • Forest

Wat heeft Forest mijn leven beter gemaakt zeg. Als je Forest aan zet dan kan je je telefoon niet meer gebruiken. Want als je dan een andere app wilt openen gaat je boom dood. Ik gebruik deze app veel als ik moet leren en mij nergens door wil laten afleiden. Je kunt de timer zetten vanaf 5 minuten tot 2 uur. Hoe meer minuten hoe groter je boom wordt.

apps

Fotografie

 • Lightroom

Ik hou van Lightroom. Omdat ik fotograferen heel leuk vind wil ik altijd zorgen dat mijn foto’s zo mooi mogelijk online komen maar niet door ze te fotoshoppen. Met Lightroom kun je de belichting en waardes aanpassen.

apps

Nieuws

 • Metro

De metro app is eigenlijk gewoon de app van de krant de Metro. Als er op station geen krant meer beschikbaar is dan wil ik toch het nieuws kunnen lezen, vandaar de app.

apps

Social media

 • Instagram

Ik gebruik Instagram zowel voor mijzelf als Littlemissmemarketing maar ook met mijn vriend op het account simone_jordi_Photography 

 • Facebook

Ik zit echt bijna 3 uur per dag op Facebook. Echt geweldig.

 • LinkedIn

Ik vind het heel belangrijk om up to date te blijven met alles wat mijn connecties doen en de veranderingen in de markt. Ik snap ook niet dat de meeste van mijn leeftijdsgenoten geen LinkedIn hebben want dit is zo belangrijk voor je netwerk.

Webshops

 • AliExpress

Sinds dat een klasgenoot mij vorig jaar vertelde dat je nu ook met Ideal kan betalen bij AliExpres ben ik verslaafd. Ik koop geen kleding of electronica want dat vertrouw ik niet qua kwaliteit maar wel telefoonhoesjes of game/film merchandise (ik blijf een nerd)

 • Bol.com

Mijn favoriete allround webshop is Bol.com. Ik koop hier vaak boeken of andere dingen.

 • HEMA

Mijn favoriete offline winkel is de HEMA. Ik kan nooit de winkel in zonder iets te kopen. Voornamelijk schriften.

Overig

 • Netflix

Netflix is bae. Nee grapje ik haat het woord bae. Maar Netflix is echt geweldig. Zeker nu je ook films en series kunt downloaden voor offline. Ik kijk nu altijd in de bus en de trein series. Nu ben ik verslaafd aan Suits en hierna wil ik Stranger Things gaan bingewatchen.

apps

 • 9GAG

Mijn dagelijkse dosis humor en vermaak. Als ik even doelloos wil scrollen en lachen ga ik naar 9GAG. De afbeeldingen zijn soms zo dom dat mijn ouders het echt een vreselijke site/app vinden.

apps

 • BUX

Bux is een app waar ik handel in aandelen. Ik ben begonnen met nep geld en nu speel ik met echt geld. Dat maakt het wel echt spannend maar omdat ik met lage bedragen speel is de marge niet echt lekker en moeten de aandelen omhoog schieten wil ik echt veel winst maken. Daarom voelt dit meer als een kleine spaarrekening dat echt snel veel geld verdienen.

apps

 • 9292

De app als ik niet weet wanneer mijn bus gaat. Ik denk dat elke student deze app wel gebruikt. Ik vind deze app fijner dan de NS app omdat ik meestal meer met de bus moet rijden dan met de trein.

 

Welke apps gebruik jij vaak?

 

Geef een reactie

Website Protected by Spam Master