Inspirerende quotes / quotes die het leven net een beetje leuker maken

Ik zit soms uren op Pinterest te bladeren door de quotes die mij interesseren en mij motiveren. Zonder inspirerende quotes zou het leven een stuk minder leuk zijn. Want een fijne uitspraak aan de muur, t-shirt of tas staat niet alleen tof, maar elke keer als je hem leest, word je weer even geïnspireerd of gemotiveerd. Omdat je de leukste quotes altijd per toeval tegenkomt, zet ik mijn favorieten op een rijtje.

”Everything is going to be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.”

Deze is echt heel belangrijk voor mij. Soms zit ik zo in de put en denk ik dat het leven echt niet erger kan. Dan denk ik aan deze quote. Ook denk ik dat het leven is zoals dat de bedoeling is. As ik ergens niet aangenomen wordt of een uitdaging die ik graag wil nemen niet door gaat dan is dit omdat er iets beters komt voor mij.

”In the end, Karma will be a bigger bitch than I’ll ever need to be.”quotes

Ik geloof ook echt in karma. Wie goed doet goed ontmoet (=wie goede dingen doet voor andere mensen kan soms ook goede dingen terug verwachten) Maar dus ook dat als jij slechte dingen doet, kun je dit ook terug verwachten. Dit geld ook voor de mensen om je heen. Als zij jou dingen aandoen die slecht zijn, krijgen ze dit dubbel en dwars terug. Jij hoeft karma niet te helpen, karma kan dat zelf. Ga je niet druk maken over dingen die mensen je in het verleden hebben aangedaan maar kijk naar de toekomst. Zo creëer je ook rust voor jezelf.

”Whoever is trying to bring you down, is already below you.”

quotesWanneer mensen zich ellendig voelen met hun eigen leven, proberen ze meestal anderen naar beneden te halen. Ik heb door veel van mijn ervaringen in het leven geleerd dat veel haat en kritiek is afgeleid van mensen die niet tevreden zijn met hun eigen leven. Mensen die het vertrouwen en de achting missen om de beslissingen te nemen die ze voor zichzelf moeten nemen, zijn meestal dezelfde die elke beslissing die je maakt zullen bekijken en bekritiseren. Dus bekritiseer niemand behalve jezelf en probeer dat alleen te gebruiken om jezelf beter te maken.

”I don’t know where I’m going but I’m on my way.”

quotes

Deze slaat heel erg op mijn eigen leven. Ik weet niet zo goed wat het eindpunt is maar ik ben onderweg er naartoe. Het is niet erg om niet alles uitgevogeld te hebben. Vind jou weg en als er een zijstraatje komt, wees dan niet bang om die te nemen als dat pad leuker lijkt.

Ik heb nog veel meer quotes die ik met jullie wil delen daarom ga ik voortaan elke dag op Facebook een Quote Of The Day delen. Quotes die ik vind passen bij hoe ik mij voel of die ik enorm inspirerend vind.

Kijk voor meer quotes op mijn Pinterest: Littlemissmemarketing

Geef een reactie

Website Protected by Spam Master