Brief in de toekomst

Ik ken sinds een paar jaar de website FutureMe.org. Hier kun je een brief schrijven naar jezelf in de toekomst. Je kunt instellen naar welke datum je hem wilt sturen. Ik heb dit nu een aantal keer gedaan. Ik heb 3 oktober 2015 een brief geschreven en hem naar vandaag laten sturen. Het is heel gaaf om terug te lezen waar ik op dat moment mee zat en waar ik toen aan dacht. Omdat ik vandaag 21 word leek het mij leuk om een brief naar 25 jarige Simone te sturen.

De brief van 2015 voor vandaag:

Dear FutureMe,

Ik heb je mail gehad van een jaar geleden. Wat gaat de tijd snel. Ik was al helemaal vergeten dat ik die gestuurd had. Vandaag zou ik mijn verjaardag vieren maar opa is heel ziek en kan elk moment doodgaan dus vier ik het een ander keer. Verder heb ik nu nog steeds geen idee wat ik wil. Tis echt triest. Ik hoop dat je gelukkig bent. En nog steeds samen met Jordi. Ik geloof in je vergeet dat niet. Je bent een tof wijf xxxxxx

Op dit moment is mijn opa overleden en ik ben nog steeds samen met Jordi. Maar dat ik nog steeds niet zo goed weet wat ik wil klopt nu ook nog. Daarom wil ik deze brief schrijven naar 25 jarige ik.

Dear FutureMe,

Vandaag wordt ik 21 jaar. Eindelijk volwassen (zeggen ze.)
Ik weet nog dat ik 16 was en in de spiegel keek. Ik vroeg me af hoe ik eruit zou zien als ik 5 jaar ouder was. Wat mij bezig zou houden en wat ik zou doen dan. Toen ik 16 was zat ik een paar maanden op het mbo. Mijn docent vroeg gisteren aan de klas waar wij trots op waren in ons leven. Voor mij was dit eigenlijk niet moeilijk om op te noemen.

Ik ben trots op het feit dat ik een maand universiteit gedaan heb, dat ik halve finalist bij CEO1month ben geworden, dat ik het ministerie van onderwijs heb geholpen, dat ik nu naast school stage loop, dat ik naast school vorig jaar de thuisstudie Sociale Psychologie gehaald heb en mijn propedeuse van het hbo heb gehaald. Ik merkte dat de rest van de klas met dingen kwam zoals; hun middelbare school diploma gehaald hebben en hun strikdiploma.

Eigenlijk heb ik niks te klagen.

Ik heb zoveel gave en interessante dingen gedaan en ik ben zo blij dat ik ze gedaan heb. Ik snap nu ook echt de uitspraak dat je meer spijt hebt van de dingen die je niet doet dan de dingen die je wel doet. Mensen hebben mij vorig schooljaar dingen afgeraden, omdat ik school heb en dat er niet naast zou kunnen doen. Ik heb hen bewezen dat ik dat wel kan.

Nu ben ik 21 en kijk ik weer in de spiegel. Hoe zou ik eruit zien als ik 25 ben? Heb ik mijn diploma gehaald? Wat vind ik belangrijk als ik 25 ben? Al die vragen gaan door mijn hoofd. Waar woon ik dan? Maar de meest belangrijke vraag die ik heb is wat voor werk ik doe. Ik heb zoveel verschillende dingen die ik leuk vind. Ik vind het communicatie vakgebied super, alleen zie ik mijzelf niet 40 uur per week achter een computer zitten. De zorg en het onderwijs lijken mij ook leuk. Maar ik hoop dat ik daar over een paar jaar wel achter ben.

Ik hoop dat je gelukkig bent en nog meer dingen aan het lijstje waar je trots op bent kan toevoegen. Fijne verjaardag!

Wil jij ook een brief naar jezelf schrijven? Ga dan naar FutureMe.org (Het is gratis!)

Vind je dit bericht leuk? Like dan mijn Facebook pagina Littlemissmemarketing[:en]

Ik ken sinds een paar jaar de website FutureMe.org. Hier kun je een brief schrijven naar jezelf in de toekomst. Je kunt instellen naar welke datum je hem wilt sturen. Ik heb dit nu een aantal keer gedaan. Ik heb 3 oktober 2015 een brief geschreven en hem naar vandaag laten sturen. Het is heel gaaf om terug te lezen waar ik op dat moment mee zat en waar ik toen aan dacht. Omdat ik vandaag 21 word leek het mij leuk om een brief naar 25 jarige Simone te sturen.

De brief van 2015 voor vandaag:

Dear FutureMe,

Ik heb je mail gehad van een jaar geleden. Wat gaat de tijd snel. Ik was al helemaal vergeten dat ik die gestuurd had. Vandaag zou ik mijn verjaardag vieren maar opa is heel ziek en kan elk moment doodgaan dus vier ik het een ander keer. Verder heb ik nu nog steeds geen idee wat ik wil. Tis echt triest. Ik hoop dat je gelukkig bent. En nog steeds samen met Jordi. Ik geloof in je vergeet dat niet. Je bent een tof wijf xxxxxx

Op dit moment is mijn opa overleden en ik ben nog steeds samen met Jordi. Maar dat ik nog steeds niet zo goed weet wat ik wil klopt nu ook nog. Daarom wil ik deze brief schrijven naar 25 jarige ik.

Dear FutureMe,

Vandaag wordt ik 21 jaar. Eindelijk volwassen (zeggen ze.)
Ik weet nog dat ik 16 was en in de spiegel keek. Ik vroeg me af hoe ik eruit zou zien als ik 5 jaar ouder was. Wat mij bezig zou houden en wat ik zou doen dan. Toen ik 16 was zat ik een paar maanden op het mbo. Mijn docent vroeg gisteren aan de klas waar wij trots op waren in ons leven. Voor mij was dit eigenlijk niet moeilijk om op te noemen.

Ik ben trots op het feit dat ik een maand universiteit gedaan heb, dat ik halve finalist bij CEO1month ben geworden, dat ik het ministerie van onderwijs heb geholpen, dat ik nu naast school stage loop, dat ik naast school vorig jaar de thuisstudie Sociale Psychologie gehaald heb en mijn propedeuse van het hbo heb gehaald. Ik merkte dat de rest van de klas met dingen kwam zoals; hun middelbare school diploma gehaald hebben en hun strikdiploma.

Eigenlijk heb ik niks te klagen.

Ik heb zoveel gave en interessante dingen gedaan en ik ben zo blij dat ik ze gedaan heb. Ik snap nu ook echt de uitspraak dat je meer spijt hebt van de dingen die je niet doet dan de dingen die je wel doet. Mensen hebben mij vorig schooljaar dingen afgeraden, omdat ik school heb en dat er niet naast zou kunnen doen. Ik heb hen bewezen dat ik dat wel kan.

Nu ben ik 21 en kijk ik weer in de spiegel. Hoe zou ik eruit zien als ik 25 ben? Heb ik mijn diploma gehaald? Wat vind ik belangrijk als ik 25 ben? Al die vragen gaan door mijn hoofd. Waar woon ik dan? Maar de meest belangrijke vraag die ik heb is wat voor werk ik doe. Ik heb zoveel verschillende dingen die ik leuk vind. Ik vind het communicatie vakgebied super, alleen zie ik mijzelf niet 40 uur per week achter een computer zitten. De zorg en het onderwijs lijken mij ook leuk. Maar ik hoop dat ik daar over een paar jaar wel achter ben.

Ik hoop dat je gelukkig bent en nog meer dingen aan het lijstje waar je trots op bent kan toevoegen. Fijne verjaardag!

Wil jij ook een brief naar jezelf schrijven? Ga dan naar FutureMe.org (Het is gratis!)

Vind je dit bericht leuk? Like dan mijn Facebook pagina Littlemissmemarketing

6 gedachten over “Brief in de toekomst”

  1. Ik heb er ook nooit van gehoord maar het is wel een heel leuk idee. Ik denk dan een beetje verder en denk het is zeker iets leuks voor iemand die zeg maar vreselijk ziek is en iemand speciaals ook in de toekomst wil bijstaan… ik vind het prachtig!

Geef een reactie

Website Protected by Spam Master